Vores to første bogbasarer blev successer.

Takket været jeres gode indleveringer fik mange brugte bøger et “nyt” liv hos købere, der var glade for deres nye bøger til en fornuftig pris – og foreningen fik et overskud.Derfor prøver vi at afholde bogbasar for tredje gang. Vi har allerede fået indleveret bøger, men der skal flere til.

Bøger til bogbasaren
For at vi kan afholde en tredje bogbasar, skal vi have bøger at sælge ud af – gerne rigtig mange! Så har du gamle eller nyere bøger i overskud, som du kunne tænke dig at forære til vores bogbasar, modtager vi dem gerne.
Vores korte erfaring viser, at det skal være bøger med historisk, lokalt, arkæologisk, kulturhistorisk, biografisk, arkitektonisk eller politisk indhold. Bøgerne skal være i god stand, for meget slidte eller fugtskadede bøger er nærmest umulige at videresælge. Vi forbeholder os derfor ret til ikke at videresælge indleverede bøger. Bøger, som vi ikke finder egnede til bogbasaren, giver vi videre til en af genbrugsbutikkerne, for intet skal gå til spilde. Overskuddet går til foreningens drift.

Hvornår er der bogbasar?
Vi forventer, at den næste bogbasar bliver afholdt i slutningen af marts 2020. Her kan du købe de indleverede “genbrugsbøger” for billige penge. Det kan være her, du finder den bog, du har savnet, eller som du har lyst til at læse.
Når vi kender den endelige dato, orienterer vi selvfølgelig herom. Følg med i pressen eller på vores hjemmeside / udsendt mail.
Tag dine “overskudsbøger” med til et af vores arrangementer. Du kan kontakte Hans Aage From på tlf. 2396 9153 eller Erik M. Pedersen på tlf. 7452 8645 om evt. afhentning ved større partier eller for at høre, om de bøger, du har, er interessante i forhold til vores bogbasar.