BOGBASAREN ER UDSAT                                     Opdateret 13. marts 2020

Vores bogbasar 27. og 28. marts er udsat til efteråret!

I lyset af, hvad regeringen anbefaler, har vi besluttet at udsætte bogbasaren til efteråret. Vi vil ikke risikere at nogen bliver smittet, så vi finder det rigtigt at slutte op om de anbefalinger, der udsendes.

Vi vender tilbage med mere information, når det hele er faldet til ro igen.

Vores to første bogbasarer blev successer.

Takket været jeres gode indleveringer fik mange brugte bøger et “nyt” liv hos købere, der var glade for deres nye bøger til en fornuftig pris – og foreningen fik et overskud.Derfor prøver vi at afholde bogbasar for tredje gang. Vi har allerede fået indleveret bøger, men der skal flere til.

Bøger til bogbasaren
For at vi kan afholde en tredje bogbasar, skal vi have bøger at sælge ud af – gerne rigtig mange! Så har du gamle eller nyere bøger i overskud, som du kunne tænke dig at forære til vores bogbasar, modtager vi dem gerne.
Vores korte erfaring viser, at det skal være bøger med historisk, lokalt, arkæologisk, kulturhistorisk, biografisk, arkitektonisk eller politisk indhold. Bøgerne skal være i god stand, for meget slidte eller fugtskadede bøger er nærmest umulige at videresælge. Vi forbeholder os derfor ret til ikke at videresælge indleverede bøger. Bøger, som vi ikke finder egnede til bogbasaren, giver vi videre til en af genbrugsbutikkerne, for intet skal gå til spilde. Overskuddet går til foreningens drift.

Næste bogbasar afholdes i fredag d. 27. og lørdag d. 28. marts 2020
Vi har igen været så heldige, at vi kan låne Haderslev Domsogns lokaler i “Den gamle Præsteskole” (hvor Osteklokken og fiskebutikken tidligere havde til huse).
Her kan du købe de indleverede “genbrugsbøger” for billige penge. Det kan være her, du finder den bog, du har savnet, eller som du har lyst til at læse.
Når vi kender den endelige dato, orienterer vi selvfølgelig herom. Følg med i pressen eller på vores hjemmeside / udsendt mail.
Tag dine “overskudsbøger” med til et af vores arrangementer eller kontakt Hans Aage From på tlf. 2396 9153 eller Erik M. Pedersen på tlf. 3045 3370 om evt. afhentning ved større partier eller for at høre, om de bøger, du har, er interessante i forhold til vores bogbasar.